Fri. Jun 14th, 2024

Der hører rigtig meget praktik med til det at have en ejendom – og ofte endnu mere, når man er den, der bestyrer ejendommen. 

Ejendomme skal passes, vedligeholdes og tages vare på. Det er dels et spørgsmål om signalværdi, men bestemt også om økonomi. 

Ejendomsservice – økonomi og sund fornuft

Hvad end du udlejer til drift at virksomhed, eller bestyrer en boligforening, så kommer opgaven sammen med vedligehold og pasning af den tilhørende ejendom. 

Et usoigneret gårdområde og en beskidt trappeopgang sender ikke et godt signal – hverken til beboere eller kunder. En velholdt ejendom er mere attraktiv og nemmere at leje ud såvel som at sælge andele i. 

Dertil kommer desuden, at en velpasset og vedligeholdt ejendom vil holde en bedre stand. En investering i ejendomsservice er altså en investering i ejendommens levetid og en nedbringelse af uforudsete reparationsudgifter. 

Hvad er ejendomsservice – hvilke opgaver varetages?

Ejendomsservice er mange ting, men først og fremmest er den defineret af, hvad du har brug for. For de fleste gode udbydere gælder, at de har et større repertoire af kompetencer, hvor man i samråd piller de ting ud, der er relevant for netop din ejendom og dit behov. 

En god udbyder af ejendomsservice vil kunne varetage de fleste opgaver udendørs såvel som indendørs. Det vil være praktiske opgaver som for eksempel havearbejde, tagrens, trappevask, gårdpleje og lignende. 

Når du laver en aftale om at lade fagfolk varetage vedligeholdet af din ejendom, så frigiver du tid og overskud hos dig selv og din bestyrelse. Du sikrer dig på samme tid, at det bliver opdaget i tide, hvis noget i taget, murværket eller isoleringen er slidt og trænger til udskift.

Med andre ord, så køber du dig til mindre stress og mere ro – og en flottere, sundere og mere attraktiv ejendom.

By admin