Vælge dine kampe med omhu

anybet

Når man oddser, så skal man ikke bare oddse på hvilke som helst kamp. Hvis man gjorde dette, så giver man alle ens chancer til held. Altså man har ikke rigtigt nogen indflydelse på, hvor høje chancer man har for at vinde. Hvis dette bliver gjort, kan man ligeså godt gemme de penge, man ville oddse. Når det så er sagt, så er der nogle gode odds, man kan lave og nogle gode muligheder for at finde de gode odds.

Odds forslag

At oddse kan godt være lidt af en jungle, med rigtigt mange ting man kan gøre. Det er derfor en rigtigt god idé at kigge lidt på Odds forslag. Dette er en sektion, der er i de fleste odds kuponer, hvor eksperter har sagt deres mening om, hvilke odds der er gode. Hvis man er ny i denne verden, vil dette være en rigtig god idé at kigge på.

Måden den kan bruges på er, at man selv først kan læse op på den kampe, man vil oddse på og derefter se, hvad eksperterne siger til ens odds. Hvis de siger noget af det samme, så er det en god odds. Hvis ikke burde man måske lave det lidt om. Dette er lidt som at kunne spørge en ekspert.

Kan man ikke bare kopiere dem?

Man kan godt bare kopiere de odds forslag der er. Dette er der også mange der har tjent penge på sikkert. Der er bare et minus ved dette. Det er ikke sikkert at det er lige præcis den kamp eksperterne har oddset på, som passer til din kamp. Altså ville det være bedre at finde ud af deres principper, og hvorfor de gjorde som de gjorde, for selv at lære at lave nogle geniale odds. På denne måde vil man også blive meget mere vedvarende.