Fri. Dec 1st, 2023
motoriseret

For en uge siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.


Der var mange der kørte forbi mig på elektriske løbehjul til voksne og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forfærdet og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de overhovedet til at at køre på.


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Voi eller Circ. Nu er jeg faktisk ikke bange for nye ting, selvom det måske kunne lyde sådan. Faktisk er jeg ret nysgerrig anlagt. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på bonuskode til Voi, som var den app jeg havde installeret på min mobil.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante rabatkoder man kunne bruge. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Jeg vil med glæde have mine børn med

Det egentlig en smukt ting at kunne have sine børn med til at prøve de nye former for elektroniske køretøjer! Noget af det fine ved at have sin familie er at vi kan bruge hinanden på en god måde! Dog så skal barnet være pakket ind og jeg skal sørge for at han kan holde varmen i sin Molo flyverdragt og godt tucket ind med uldne tørklæder til halsen. Om det lille pus så skal afprøve et af de her segboards eller et motoriserede løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer segboards på samme måde som med løbehjul. Til gengæld kan du her finde en analyse og test af segboards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i gården og haven! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassebil. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammel barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil anvendte vi faktisk en rund metal plade fra min gamle squat rack, som netop kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassebilen.


Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

By admin