Sat. Jul 13th, 2024

microsoft-azure-logo

Hvad er Microsoft Azure og hvorfor skal man bruge det. Microsoft Azure er en database server platform som, køre i skyen 24/7 i en af Microsoft data server parker i verden. Her udlejer de data og regnekraft kapacitet til virksomheder og private hobbyprojekter.

Brugen af Microsoft services vil primært gøre din virksomhed mere fleksible og vil ikke påvirke din virksomheds likvide cash flow for meget, da du spare at investerer i store nye it-systemer og servere. Disse likvide beholdninger kunne i eventuelt bruge andre steder for at generere et større cash flow, hvilket vil øge virksomhedens vækst hastighed.

Derudover giver Azure også mulighed for administration af sine applikationer og services på farten, hvilket vil øge den fleksible værdi, da du ikke er bundet til en enkelt pc eller server lokation. Det eneste negative ved brugen af Microsoft Azure er kravet til en stabil og relativ god internetforbindelse for at arbejde på platformen.

Hos Automize er vi eksperter i opsætningen og brugen af Microsoft Azure, hvis du vil operere eller har tunge og komplekse hjemmeside med udregninger og flash indhold som kræver meget CPU ressourcer, er Microsoft Azure den rigtige løsning. Microsoft Azure understøtter også hurtig scaling af databasen og regnekraften. Hvis der er eksplosiv vækst i virksomheden kan du hurtigt flytte dataene til mere kompetente CPU og systemer for at følge virksomhedens vækst kurve, samt ikke være optaget af sikkerheden af dataene, da Microsoft tager sig af dette. Sikkerheden er et stort plus ved brugen af Microsoft service, da de er eksperter og har den nødvendige ekspertise til at holde hackere og svindlere ude.

Automize tilbyder rådgivning og svar på komplekse spørgsmål vedrørende brugen og hvorfor Azure giver din virksomhed en konkurrencefordel over for dine konkurrenter. Vi opsætter nemt og hurtigt serveren for dig og tilbyder løbende support af serveren, hvis der skal lægges  nyt indhold eller nye funktioner ind.

By s j

Leave a Reply