Sat. Jul 13th, 2024

Ved Pensam forbrugslån er der mange oplysninger omkring det, www.forbrugslaan.com. De oplyser omkring fordele ved at tage lån hos dem, som bl.a. er;
– at du får en attraktiv rente – og hvis du har lønkonto hos dem, bliver renten endnu billigere.
– Du kan som udgangspunkt låne op til 100.000kr i forbrugslån – derudover kan du tage en fordelslån, hvor der er ubegrænset beløb, det kræver dog en kreditvurdering.
– Man kan lave sin tilbagebetaling over 10 år, hvor den månedlige udgift, automatisk bliver trukket fra din konto.
lån2– Ingen omkostninger til at stille sikkerhed for lånet.
mulighed for afdragsfrie måneder efter aftale, det kunne fx være i julemåneden, som koster lidt mere i forhold til de andre måneder.
– Man får sin egen kunderådgiver, som er med til at vurdere for dig, om det er en god idé at tage lånet eller ej.

Som udgangspunkt er der rimelig mange krav, men det vigtigste her, er at du kan gennemgå en positiv kreditvurdering, hvis du altså overvejer at tage et forbrugslån ved Pensam.dk. Muligheden for egen kunderådgiver er langt fra alle forbrugslån der tilbyder dette, hvilket gør Pensam lidt mere unikt og en stor fordel i forhold til at tage valget om at tage et forbrugslån. Pensam.dk som også er en bank, tilbyder fordelslån, hvis du er kunde ved dem. Fordelslånet har en bedre rente, men det kræver jo så, at man er medlem af banken.

Tilbagebetaling af forbrugslån

Tager du et lån ved pensam.dk sker tilbagebetalingen automatisk; ved fordelslån sker tilbagebetalingen gennem ens konto i Pensam; ved forbrugslån sker det gennem betalingsservice (man skal dog huske på, at betalingsservice ikke er gratis). Så er der også mulighed for, at du undervejs kan udskyde en eller flere betalinger – du skal bare kontakte dem først. Hver måned den første, sker tilbagebetaling til Pensam.dk.

By admin

Leave a Reply